Time plot in an UI

Support forum for MegunoLink
Post Reply
rsfoto
Posts: 36
Joined: Mon Nov 20, 2017 12:09 am

Tue Dec 12, 2017 9:09 pm

Hi,

I finally managed to get going the time plot but noticed something. All possible adjustments which are in the Builder window after compiling an exe are there too.

When I ran the first exe with the Plot I wondered why my defined lines where not there anymore and that is how I discovered that the user of the UI can change many parameters there. While this is good when developing a UI I think it makes it a bit confusing for a user of the final UI.

I would prefer not to build UI with this. Also the little green arrow must be activated by the final UI user so it starts plotting.

Maybe this can be changed in the future for expert UI users and non expert UI users ?

First image in the developper UI and the second from a compiled UI.
Serier_Plot_Colour_a.JPG
Serier_Plot_Colour_a.JPG (77.42 KiB) Viewed 1202 times
Serier_Plot_Colour.JPG
Serier_Plot_Colour.JPG (75.28 KiB) Viewed 1202 times
regards Rainer

Observatorio Real de 14, SLP, MEX
philr
Posts: 279
Joined: Mon May 26, 2014 10:58 am

Fri Dec 15, 2017 8:17 am

Yeah it could be possible to add this kind of functionality one day. Currently, Builder isn't designed to allow configuration down to that level.
rsfoto
Posts: 36
Joined: Mon Nov 20, 2017 12:09 am

Fri Dec 15, 2017 5:27 pm

Thank you Philip

:(
regards Rainer

Observatorio Real de 14, SLP, MEX
Post Reply