Page 1 of 1

Time plot in an UI

Posted: Tue Dec 12, 2017 9:09 pm
by rsfoto
Hi,

I finally managed to get going the time plot but noticed something. All possible adjustments which are in the Builder window after compiling an exe are there too.

When I ran the first exe with the Plot I wondered why my defined lines where not there anymore and that is how I discovered that the user of the UI can change many parameters there. While this is good when developing a UI I think it makes it a bit confusing for a user of the final UI.

I would prefer not to build UI with this. Also the little green arrow must be activated by the final UI user so it starts plotting.

Maybe this can be changed in the future for expert UI users and non expert UI users ?

First image in the developper UI and the second from a compiled UI.
Serier_Plot_Colour_a.JPG
Serier_Plot_Colour_a.JPG (77.42 KiB) Viewed 2004 times
Serier_Plot_Colour.JPG
Serier_Plot_Colour.JPG (75.28 KiB) Viewed 2004 times

Re: Time plot in an UI

Posted: Fri Dec 15, 2017 8:17 am
by philr
Yeah it could be possible to add this kind of functionality one day. Currently, Builder isn't designed to allow configuration down to that level.

Re: Time plot in an UI

Posted: Fri Dec 15, 2017 5:27 pm
by rsfoto
Thank you Philip

:(