XY plot no Title and Lable

Support forum for MegunoLink
Post Reply
dW3D
Posts: 1
Joined: Thu May 27, 2021 8:19 am

Thu May 27, 2021 8:29 am

My title and labels are not showing in my XY plot. The XY plot is working fine. Does anyone has a solution?

Thanks.

// MegunoLink grafiek en tabel aanmaken
XYPlot VCgrafiek("SpringRate",SerialUSB); // creeer VeerConstante grafiek, sturen naar SerialUSB (serial monitor)


void setup()
{
lcd.begin(); //Industrino LCD scherm
Serial.begin(115200); //Industrino base board, baudrate volgens spec Bosche loadcell ADC DBB-11, RS485 communicatie
Serial1.begin(115200); //nextion scherm
SerialUSB.begin(115200); //Industrino top board, Serial Monitor of Arduino IDE

// RS485 communicatie met de ADC versterker van de loadcell DBB-11
pinMode(TxEnablePin, OUTPUT);
digitalWrite(TxEnablePin, LOW); // for receiving RS485 loadcell DBB-11

// In- en uitgangen instellen
Indio.setADCResolution(14); // Set the ADC resolution. Choices are 12bit@240SPS, 14bit@60SPS, 16bit@15SPS and 18bit@3.75SPS.
Indio.analogReadMode(1, V10); // Set Analog-In CH1 to 10V mode (0-10V). Uitlezen waarde LPM, de afgelegde afstand
Indio.digitalMode(1, OUTPUT); //tbv de LED lampjes van de schakelaars
pinMode(4, INPUT_PULLUP); // indrukken van de tarra knop signaleren, PIN 4 van het topboard instellen

// MegunoLink Grafiek instellen
VCgrafiek.SetTitle ("SpringRate");
VCgrafiek.SetXlabel("Displacement (mm)");
VCgrafiek.SetYlabel("Springrate (kg/mm)");
VCgrafiek.SetSeriesProperties("Springrate", Plot::Magenta, Plot::Solid, 2, Plot::NoMarker);

}

void loop()
{
philr
Posts: 372
Joined: Mon May 26, 2014 10:58 am

Mon Jun 07, 2021 12:47 am

Hi, did you have any luck getting this going? When I run your code (using the standard serial port since I don't have the same hardware as you) it works fine. Make sure you are definitely using the XYPlot and not the Time Plot visualiser.
x2scrap.png
x2scrap.png (123.37 KiB) Viewed 22540 times
Cheers
Phil
Post Reply