Problem with Tab Controll Pages in combination with Trackbars

A place to report bugs you find in Builder and Megunolink.
Post Reply
michaelgeisler
Posts: 1
Joined: Fri Jul 10, 2020 11:41 am

Fri Jul 10, 2020 11:56 am

Hello,

while working with the Interface Panel i have encountered a Problem, where the Indicators from the trackbars disappeared on all tab pages exept the last one canged. if I open the Panel designer again the "ShowNumericValue" option is set to false. If I then try to set it to true and then apply the indicators are still gone from the page and when I try to reopen the designer the option is set to false again. i cant have more then one tabpage with indicators.

The first Page. The indicoators are gone and the ShowNumericValue is set to false.
On the first page the Indicators are gone after i apply in the designer
On the first page the Indicators are gone after i apply in the designer
Problem_Page1.PNG (8.46 KiB) Viewed 12901 times
The second page the indicators are still there and ShowNumericValue was left true.
On the second page the Indicators are still there
On the second page the Indicators are still there
Problem_Page2.PNG (8.05 KiB) Viewed 12901 times
what can i do to have trackbars with Numeric idicators on all my tab-pages?

Thank you
Michael Geisler
philr
Posts: 394
Joined: Mon May 26, 2014 10:58 am

Tue Jul 14, 2020 8:49 am

Hi Michael, that does sound like a bug. Will add to the list to fix for the next release.

Cheers
Phil
Paul
Posts: 32
Joined: Wed Jun 10, 2015 10:35 pm

Wed Apr 14, 2021 12:37 am

Hi Michael,

This is fixed now with the latest update! MegunoLink should update automatically next time you start it, or you can download the latest version from: https://www.megunolink.com/download/

Paul
Post Reply